yandex

Fenerbahçe Rize'de

DİĞER 17.02.2024 - 11:23, Güncelleme: 17.02.2024 - 11:23 911+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Rize'de

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için Rize’ye gitti.RİZE (İGFA) - Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladıktan sonra akşam Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rize’ye giden Fenerbahçe,  yaklaşık 1.5 saat süren hava yolculuğunun ardından dün akşam kente vardı. Kafilede Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerinden İlker Dinçay da yer aldı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç için Rize’ye gitti.

RİZE (İGFA) - Hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladıktan sonra akşam Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Rize’ye giden Fenerbahçe,  yaklaşık 1.5 saat süren hava yolculuğunun ardından dün akşam kente vardı.

Kafilede Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerinden İlker Dinçay da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.