yandex

Ersen Martin'e Derbi Morali

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 03.05.2023 - 13:57 2986+ kez okundu.
 

Ersen Martin'e Derbi Morali

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında derbide Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 3-1 mağlup ettiği derbiyi izleyenler arasında Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin de vardı.

Mayıs 2022'de geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan Ersen Martin, karma alanda her iki takımın futbolcularıyla buluştu. Henüz konuşamayan ve hareket edemeyen Martin, derbi sonrası hem teknik direktörlerle hem de futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.   Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da A Milli Takım'da birlikte forma giydiği arkadaşı Ersen Martin ile kısa süreliğine sohbet etti. Ersen Martin'e moral veren Buruk, "Seni iyi gördüm. Senin için dua ediyoruz. Aslan gibi olacaksın. Duamız, kalbimiz seninle. Herkes seni çok seviyor." dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yardımcısından durumuyla ilgili bilgi aldığı Martin'i öperek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında derbide Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 3-1 mağlup ettiği derbiyi izleyenler arasında Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin de vardı.
Mayıs 2022'de geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılan Ersen Martin, karma alanda her iki takımın futbolcularıyla buluştu. Henüz konuşamayan ve hareket edemeyen Martin, derbi sonrası hem teknik direktörlerle hem de futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da A Milli Takım'da birlikte forma giydiği arkadaşı Ersen Martin ile kısa süreliğine sohbet etti. Ersen Martin'e moral veren Buruk, "Seni iyi gördüm. Senin için dua ediyoruz. Aslan gibi olacaksın. Duamız, kalbimiz seninle. Herkes seni çok seviyor." dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yardımcısından durumuyla ilgili bilgi aldığı Martin'i öperek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.