yandex

Edirne'de ruhsatsız silah ve tarihi eser, sikke ele geçirildi

ASAYİŞ 10.11.2023 - 17:48, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:48 873+ kez okundu.
 

Edirne'de ruhsatsız silah ve tarihi eser, sikke ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi içerisinde kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgilere göre evlerinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu değerlendirilen 3 şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Aramada, 3 adet tabanca, 3 adet tüfek, 150 adet fişek, 2 adet metal arama detektörü, 349 adet tarihi sikke ve 175 adet tarihi obje ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler hakkında gerekli tahkikata başlandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi içerisinde kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgilere göre evlerinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu değerlendirilen 3 şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Aramada, 3 adet tabanca, 3 adet tüfek, 150 adet fişek, 2 adet metal arama detektörü, 349 adet tarihi sikke ve 175 adet tarihi obje ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler hakkında gerekli tahkikata başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.