yandex

Edirne'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

ASAYİŞ 06.02.2024 - 15:29, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:29 860+ kez okundu.
 

Edirne'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 157 göçmen ve 5 organizatör yakalandı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlediği operasyonlarda büyük bir başarı elde etti. Hava destekli operasyonlarda 5 organizatör şahıs ve göçmen kaçakçılığında kullandıkları 3 araç ile 157 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi. Şüpheli 5 organizatör şahıs ise işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi, göçmen kaçakçılığında kullanılan araçlar ise yed-i emin otoparkına teslim edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda 157 göçmen ve 5 organizatör yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlediği operasyonlarda büyük bir başarı elde etti.

Hava destekli operasyonlarda 5 organizatör şahıs ve göçmen kaçakçılığında kullandıkları 3 araç ile 157 göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmenler ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi. Şüpheli 5 organizatör şahıs ise işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi, göçmen kaçakçılığında kullanılan araçlar ise yed-i emin otoparkına teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.