yandex

Edirne'de 13 terörist yakalandı

GÜNDEM 29.11.2023 - 09:21, Güncelleme: 29.11.2023 - 09:21 726+ kez okundu.
 

Edirne'de 13 terörist yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanması, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde son bir haftada önemli bir operasyona imza attı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Jandarma ekipleri, terör örgütü üyelerinin yakalanması için Edirne'nin farklı ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyon kapsamında, PKK-KCK Silahlı Terör Örgütü üyesi 5 ve FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyesi 8 olmak üzere toplam 13 terör örgütü üyesi şahıs yakalandı. Terör örgütü üyelerinin kullandıkları ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramada, çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve silah ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanması, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde son bir haftada önemli bir operasyona imza attı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Jandarma ekipleri, terör örgütü üyelerinin yakalanması için Edirne'nin farklı ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Operasyon kapsamında, PKK-KCK Silahlı Terör Örgütü üyesi 5 ve FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyesi 8 olmak üzere toplam 13 terör örgütü üyesi şahıs yakalandı.

Terör örgütü üyelerinin kullandıkları ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramada, çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve silah ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.