yandex

Edirne Enez'de kaçak kazı yapan şahıs yakalandı!

ASAYİŞ 21.06.2024 - 11:25, Güncelleme: 21.06.2024 - 11:25 1485+ kez okundu.
 

Edirne Enez'de kaçak kazı yapan şahıs yakalandı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçak kazı faaliyetlerine karşı yürüttüğü kararlı mücadeleyi sürdürüyor.Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA) Son olarak Edirne'nin Enez ilçesi Çavuşköy köyünde izinsiz kaçak kazı yapma girişiminde bulunan bir şahıs suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, şüphelinin kazı yapmak için kullandığı 1 adet hilti, 3 adet kürek, 1 adet kova, 1 adet ip ve 1 adet çizme de ele geçirildi. Kaçak kazıya kullanılan tüm malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçak kazı faaliyetlerine karşı yürüttüğü kararlı mücadeleyi sürdürüyor.

Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA)
Son olarak Edirne'nin Enez ilçesi Çavuşköy köyünde izinsiz kaçak kazı yapma girişiminde bulunan bir şahıs suçüstü yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, şüphelinin kazı yapmak için kullandığı 1 adet hilti, 3 adet kürek, 1 adet kova, 1 adet ip ve 1 adet çizme de ele geçirildi. Kaçak kazıya kullanılan tüm malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.