yandex

Bursa Mudanya’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

TÜRKİYE 19.07.2024 - 09:22, Güncelleme: 19.07.2024 - 09:22 863+ kez okundu.
 

Bursa Mudanya’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İpar Caddesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan bina yıkımları kontrollü şekilde devam ettiriliyor.BURSA (İGFA) - Yaklaşık 10 gün sürecek olan yıkım çalışmaları, bölge sakinlerinin güvenli ve dayanıklı evlere kavuşma umudunu artırıyor. Yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin altyapısını güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor. İpar Caddesi'nde başlatılan bu önemli adım, eski ve riskli yapıların modern ve güvenli konutlarla yer bırakması anlamına geliyor. Vatandaşlar, yeni evlerinde daha güvenli ve sağlam bir yaşam sürmeyi bekliyor. Vatandaşlar ayrıca bölge genelindeki bu olumlu değişimi de destekliyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İpar Caddesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan bina yıkımları kontrollü şekilde devam ettiriliyor.

BURSA (İGFA) - Yaklaşık 10 gün sürecek olan yıkım çalışmaları, bölge sakinlerinin güvenli ve dayanıklı evlere kavuşma umudunu artırıyor.

Yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin altyapısını güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

İpar Caddesi'nde başlatılan bu önemli adım, eski ve riskli yapıların modern ve güvenli konutlarla yer bırakması anlamına geliyor.

Vatandaşlar, yeni evlerinde daha güvenli ve sağlam bir yaşam sürmeyi bekliyor. Vatandaşlar ayrıca bölge genelindeki bu olumlu değişimi de destekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.