yandex

Bilecik’te kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

GÜNDEM 03.02.2024 - 08:57, Güncelleme: 03.02.2024 - 08:57 1250+ kez okundu.
 

Bilecik’te kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verdi.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile müşterek olarak kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim semineri düzenlendi. Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görevli 453 personele "Aile içi iletişim, Şiddetsiz İletişim ve Şiddetle Mücadele" konularında eğitim verildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verdi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile müşterek olarak kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim semineri düzenlendi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görevli 453 personele "Aile içi iletişim, Şiddetsiz İletişim ve Şiddetle Mücadele" konularında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.