yandex

Baykan, Vatandaşlarla Buluştu

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 10.05.2023 - 10:52, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:52 2017+ kez okundu.
 

Baykan, Vatandaşlarla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan saha çalışmaları kapsamında Karatay’da vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları program çerçevesinde ilk önce Aslım Sanayini ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen protokol üyeleri, esnafın bölgeyle ilgili talepleri hakkında istişarelerde bulundu. Seçim gezilerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan açıklamasında “Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatından arkadaşlarımızla gece gündüz demeden sahadayız ve seçimlerin ülkemizin geleceği, şehrimizin geleceği için ne denli önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşerilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her yerde halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na ve bizlere gösterdiği teveccühü gördükçe üzerimizdeki sorumluluğun daha da arttığını hissediyoruz. Hemşerilerimiz istikrar istiyor, güven ve huzur istiyor. Ülkemizin gelecek vizyonu açısından çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıklardan büyük bir zaferle ayrılacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan saha çalışmaları kapsamında Karatay’da vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları program çerçevesinde ilk önce Aslım Sanayini ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen protokol üyeleri, esnafın bölgeyle ilgili talepleri hakkında istişarelerde bulundu.
Seçim gezilerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan açıklamasında “Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatından arkadaşlarımızla gece gündüz demeden sahadayız ve seçimlerin ülkemizin geleceği, şehrimizin geleceği için ne denli önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşerilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her yerde halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na ve bizlere gösterdiği teveccühü gördükçe üzerimizdeki sorumluluğun daha da arttığını hissediyoruz. Hemşerilerimiz istikrar istiyor, güven ve huzur istiyor. Ülkemizin gelecek vizyonu açısından çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıklardan büyük bir zaferle ayrılacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.