yandex

Batman Sason'da 21 branşta spor eğitimi

SPOR 12.01.2024 - 09:53, Güncelleme: 12.01.2024 - 09:53 942+ kez okundu.
 

Batman Sason'da 21 branşta spor eğitimi

Batman'da Sason Kaymakamlığı ve Sason Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından 3 yıldır yürütülen Spor Sason Projesi kapsamında 21 branşta spor eğitimleri veriliyor.BATMAN (İGFA) -  Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, proje kapsamında mevcut ve tek olan spor salonunda 5 farklı alan oluşturularak eğitimler verildiğini söyledi. Müdür Çelik, ilçede Kaymakam Murat Mete'nin destekleri ile başlatmış oldukları “Spor Sason” Projesi ile ilçede her öğrencinin en az bir spor dalıyla tanışmalarını sağlamak olduğunu ve üç yıldır devam eden projenin amacına ulaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde de tek bir öğrenci kalıncaya kadar faaliyetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Batman'da Sason Kaymakamlığı ve Sason Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından 3 yıldır yürütülen Spor Sason Projesi kapsamında 21 branşta spor eğitimleri veriliyor.

BATMAN (İGFA) -  Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, proje kapsamında mevcut ve tek olan spor salonunda 5 farklı alan oluşturularak eğitimler verildiğini söyledi.

Müdür Çelik, ilçede Kaymakam Murat Mete'nin destekleri ile başlatmış oldukları “Spor Sason” Projesi ile ilçede her öğrencinin en az bir spor dalıyla tanışmalarını sağlamak olduğunu ve üç yıldır devam eden projenin amacına ulaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde de tek bir öğrenci kalıncaya kadar faaliyetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.