yandex

Antalya'da toplu ulaşıma zam geldi!

EKONOMİ (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 11:44, Güncelleme: 15.03.2023 - 11:44 1239+ kez okundu.
 

Antalya'da toplu ulaşıma zam geldi!

Yeni düzenleme 15 Mart'tan itibaren geçerli olacak. Antalya'da tam bilet fiyatı 9 lira 60 kuruş

Yeni düzenleme 15 Mart'tan itibaren geçerli olacak. Antalya'da tam bilet fiyatı 9 lira 60 kuruş, emekli ve öğretmen taşıma ücreti 8 lira 40 kuruş, öğrenci bilet fiyatı ise 4 lira olarak belirlendi. Aktarma ücreti ise 3 lira olarak uygulanacak. Zam kararı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı Genel Kurulu'nda alındı. Taksimetre tarifelerinde de değişiklik yapıldı. Buna göre taksimetre açılış ücreti 10 lira, kilometre ücreti 14 lira, metre birim ücreti 1 lira 40 kuruş, saat ücreti 54 lira, kısa mesafe ücreti de 40 lira oldu
Yeni düzenleme 15 Mart'tan itibaren geçerli olacak. Antalya'da tam bilet fiyatı 9 lira 60 kuruş
Yeni düzenleme 15 Mart'tan itibaren geçerli olacak. Antalya'da tam bilet fiyatı 9 lira 60 kuruş, emekli ve öğretmen taşıma ücreti 8 lira 40 kuruş, öğrenci bilet fiyatı ise 4 lira olarak belirlendi. Aktarma ücreti ise 3 lira olarak uygulanacak. Zam kararı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı Genel Kurulu'nda alındı.
Taksimetre tarifelerinde de değişiklik yapıldı. Buna göre taksimetre açılış ücreti 10 lira, kilometre ücreti 14 lira, metre birim ücreti 1 lira 40 kuruş, saat ücreti 54 lira, kısa mesafe ücreti de 40 lira oldu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.