yandex

Altında rekor yürüyüşü sürecek mi? Teknik uzmandan açıklama

EKONOMİ (MG) - Milli Gazete | 04.06.2021 - 18:35, Güncelleme: 04.06.2021 - 18:37 2024+ kez okundu.
 

Altında rekor yürüyüşü sürecek mi? Teknik uzmandan açıklama

Altın fiyatları son dönemdeki yükselişin yerini dalgalı bir seyire bıraktı. Gram altın 524 lira seviyesinde izlerken çeyrek altın 866 lira civarında izliyor.

Altın fiyatları son dönemdeki yükselişin yerini dalgalı bir seyire bıraktı. Gram altın 524 lira seviyesinde izlerken çeyrek altın 866 lira civarında izliyor. Gümüşün gram fiyatı ise  7 lira 73 kuruş seviyesinde bulunuyor. Merkez Bankası Başkanının faizleri indirmeyeceğiz açıklamasından sonra piyasalardaki gerileme altın ürünlerindeki fiyatlara yansıdı. Cumhuriyet altını 3 bin 531 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 481 liradan işlem görüyor. Altın uzmanı Tunç Şatıroğlu altın ve piyasaları değerlendirdi. ALTIN FİYATLARINDA DALGALANMA SÜRECEK Mİ? Altının ons fiyatı 1885 dolar bandında izliyor. Altın ve piyasalarla ilgili konuşan teknik uzman Tunç Şatıroğlu, "Dün ABD'den gelen çok olumlu istihdam verileri nedeniyle zaten bir süredir momentum kaybı yaşayan altında satışlar güçlüydü. Yükselen kanal aşağı yönde kırılmış oldu. 1880 aşılmadan kanala geri dönmüş olmuyor. Yani düzeltme henüz bitmiş olmayabilir.1861 desteğinin çalıştığını görüyoruz. Bu hareketin bir düzeltme olduğunu ve yükseliş sinyali aldığımızda bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Zaten San Francisco Fed'in raporu istihdam verilerinin özellikle de pozitif olanlarının yanıltıcı olduğunu anlatıyordu. Bahsetmiştim.Altın bir düşerse gümüş de iki düşüyor normal olarak. O da yükseliş kanalını kırdı ve altından tekrar yükseliş için sinyal bekliyor." İddiasında bulundu.
Altın fiyatları son dönemdeki yükselişin yerini dalgalı bir seyire bıraktı. Gram altın 524 lira seviyesinde izlerken çeyrek altın 866 lira civarında izliyor.

Altın fiyatları son dönemdeki yükselişin yerini dalgalı bir seyire bıraktı. Gram altın 524 lira seviyesinde izlerken çeyrek altın 866 lira civarında izliyor. Gümüşün gram fiyatı ise  7 lira 73 kuruş seviyesinde bulunuyor. Merkez Bankası Başkanının faizleri indirmeyeceğiz açıklamasından sonra piyasalardaki gerileme altın ürünlerindeki fiyatlara yansıdı. Cumhuriyet altını 3 bin 531 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 481 liradan işlem görüyor. Altın uzmanı Tunç Şatıroğlu altın ve piyasaları değerlendirdi.

ALTIN FİYATLARINDA DALGALANMA SÜRECEK Mİ?

Altının ons fiyatı 1885 dolar bandında izliyor. Altın ve piyasalarla ilgili konuşan teknik uzman Tunç Şatıroğlu, "Dün ABD'den gelen çok olumlu istihdam verileri nedeniyle zaten bir süredir momentum kaybı yaşayan altında satışlar güçlüydü. Yükselen kanal aşağı yönde kırılmış oldu. 1880 aşılmadan kanala geri dönmüş olmuyor. Yani düzeltme henüz bitmiş olmayabilir.1861 desteğinin çalıştığını görüyoruz. Bu hareketin bir düzeltme olduğunu ve yükseliş sinyali aldığımızda bir alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Zaten San Francisco Fed'in raporu istihdam verilerinin özellikle de pozitif olanlarının yanıltıcı olduğunu anlatıyordu. Bahsetmiştim.Altın bir düşerse gümüş de iki düşüyor normal olarak. O da yükseliş kanalını kırdı ve altından tekrar yükseliş için sinyal bekliyor." İddiasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.