yandex

AKP'li belediyeler bunu da yaptı! AKP'li değilsen traktör yok!

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 02.05.2021 - 13:27, Güncelleme: 02.05.2021 - 13:27 4329+ kez okundu.
 

AKP'li belediyeler bunu da yaptı! AKP'li değilsen traktör yok!

Ak Partili Kayseri Büyükşehir Belediyesi çiftçilerin kullanması için 5 traktörü ziraat odası başkanlarına teslim etmişti. Ancak artık AKP'li olmayan Ziraat Odası Başkanın traktör almadığı iddia edildi

Ak Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın iki gün önce Yahyalı, Sarız, Bünyan, Akkışla ve Yeşilhisar ilçesindeki çiftçilerinin kullanımına sunulmak üzere 1 milyon 300 bin TL değerindeki beş traktörün tek tek ziraat odası başkanlarına teslim edildiği açıklanmıştı. Ancak Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan kendisine traktör teslim edilmediğini, gerekçesinin ise artık Ak Partili olmaması olarak gösterildiğini iddia etti. Sözcü'den Müslim Evci'nin haberine göre, Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan, kendisine verilmesi gereken traktörün, arasının açık olduğu AKP'li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Eraslan'a verildiğini söyledi. Sedat Erarslan, "Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımız aylar önce 11 ilçe Ziraat Odası Başkanımızla birlikte toplantı yaptı. Toplantıda bizim ilçemizin de bulunduğu toplam beş ilçeye traktör verilmesine karar verildi. İki gün önce diğer dört ilçe ziraat odası başkanımıza haber verildi ve törenle traktörler kendilerine teslim edildi. Bana ise haber verilmedi." dedi. “BÖYLE UYGUN GÖRDÜK” DEDİLER Erarslan, "Bir gün sonra AK Parti İl Başkanlığı'na çağrıldım. İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun yanında Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Eraslan ve İlçe Başkanı Özgür Özuzun da oradaydı. Bana verilmesi gereken traktörün Eraslan’a verileceğini benim de traktörü ondan teslim alacağımı söylediler. Ben de “Ama diğer ziraat odası başkanlarına teslim ettiniz, benimkini niye bana vermiyorsunuz?” diye sordum. “Böyle uygun gördük” dediler. Burada resmen benden daha öncesinde çalışmalarını eleştirdiğim belediye başkanına biat etmemi istediler" diye konuştu. "AK Parti'den belediye başkanlığı için adaylığımı koydum, ilçe başkanlığı da yaptım" diyen Erarslan, "2019’da ise BBP’den Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Bundan sonra Ayhan Eraslan çiftçilerimizin sıkıntılarıyla ilgili birçok konuda bizi engellemeye çalıştı. Ben de bunları kamuoyuyla paylaştım. Bu yaşananlardan sonra benim onun emrine girerek, ona boyun eğmemi istiyorlar. Ama kusura bakmasınlar ben boyun eğmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
Ak Partili Kayseri Büyükşehir Belediyesi çiftçilerin kullanması için 5 traktörü ziraat odası başkanlarına teslim etmişti. Ancak artık AKP'li olmayan Ziraat Odası Başkanın traktör almadığı iddia edildi

Ak Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın iki gün önce Yahyalı, Sarız, Bünyan, Akkışla ve Yeşilhisar ilçesindeki çiftçilerinin kullanımına sunulmak üzere 1 milyon 300 bin TL değerindeki beş traktörün tek tek ziraat odası başkanlarına teslim edildiği açıklanmıştı. Ancak Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan kendisine traktör teslim edilmediğini, gerekçesinin ise artık Ak Partili olmaması olarak gösterildiğini iddia etti.

Sözcü'den Müslim Evci'nin haberine göre, Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan, kendisine verilmesi gereken traktörün, arasının açık olduğu AKP'li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Eraslan'a verildiğini söyledi. Sedat Erarslan, "Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımız aylar önce 11 ilçe Ziraat Odası Başkanımızla birlikte toplantı yaptı. Toplantıda bizim ilçemizin de bulunduğu toplam beş ilçeye traktör verilmesine karar verildi. İki gün önce diğer dört ilçe ziraat odası başkanımıza haber verildi ve törenle traktörler kendilerine teslim edildi. Bana ise haber verilmedi." dedi.

“BÖYLE UYGUN GÖRDÜK” DEDİLER

Erarslan, "Bir gün sonra AK Parti İl Başkanlığı'na çağrıldım. İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun yanında Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Eraslan ve İlçe Başkanı Özgür Özuzun da oradaydı. Bana verilmesi gereken traktörün Eraslan’a verileceğini benim de traktörü ondan teslim alacağımı söylediler. Ben de “Ama diğer ziraat odası başkanlarına teslim ettiniz, benimkini niye bana vermiyorsunuz?” diye sordum. “Böyle uygun gördük” dediler. Burada resmen benden daha öncesinde çalışmalarını eleştirdiğim belediye başkanına biat etmemi istediler" diye konuştu.

"AK Parti'den belediye başkanlığı için adaylığımı koydum, ilçe başkanlığı da yaptım" diyen Erarslan, "2019’da ise BBP’den Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Bundan sonra Ayhan Eraslan çiftçilerimizin sıkıntılarıyla ilgili birçok konuda bizi engellemeye çalıştı. Ben de bunları kamuoyuyla paylaştım. Bu yaşananlardan sonra benim onun emrine girerek, ona boyun eğmemi istiyorlar. Ama kusura bakmasınlar ben boyun eğmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.