yandex

AK Parti Edirne ilçe ve belde belediye başkan adayları yarın açıklanacak

GÜNDEM 07.02.2024 - 13:19, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:19 890+ kez okundu.
 

AK Parti Edirne ilçe ve belde belediye başkan adayları yarın açıklanacak

AK Parti’de Edirne ilçelerinde Belediye Başkan adayları yarın açıklanacak.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - AK Parti’de Edirne ilçelerinde Belediye Başkan adaylarının yarın Edirne’de düzenlenecek bir törenle kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yarın Saat 11:00'de Edirne Lalezar’da AK Parti’nin Edirne ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklayacak.

AK Parti’de Edirne ilçelerinde Belediye Başkan adayları yarın açıklanacak.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - AK Parti’de Edirne ilçelerinde Belediye Başkan adaylarının yarın Edirne’de düzenlenecek bir törenle kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yarın Saat 11:00'de Edirne Lalezar’da AK Parti’nin Edirne ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.