yandex

Adıyaman Jandarması'ndan uyuşturucuya geçit yok

DİĞER 24.07.2024 - 12:17, Güncelleme: 24.07.2024 - 12:17 788+ kez okundu.
 

Adıyaman Jandarması'ndan uyuşturucuya geçit yok

Adıyaman'da bir şüphelinin evinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.ADIYAMAN (İGFA)- Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan çalışmalarda Y.Y. adlı şüpheli şahsın evinde arama yapıldı.  Aramada; 350 gr kubar esrar,  135 gr kenevir tohumu,  26 kök kenevir,  1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ekipler, Adıyaman'da halkın ve huzur güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini kaydetti.

Adıyaman'da bir şüphelinin evinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ADIYAMAN (İGFA)- Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan çalışmalarda Y.Y. adlı şüpheli şahsın evinde arama yapıldı. 

Aramada; 350 gr kubar esrar,  135 gr kenevir tohumu,  26 kök kenevir,  1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ekipler, Adıyaman'da halkın ve huzur güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.