yandex

Abdulkadir Karaduman, Konya'da Halkın İlgisini Çekiyor: "Halkla İç İçe Belediyecilik Yapacağız!"

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 19.03.2024 - 15:21, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:30 1048+ kez okundu.
 

Abdulkadir Karaduman, Konya'da Halkın İlgisini Çekiyor: "Halkla İç İçe Belediyecilik Yapacağız!"

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla buluştu ve halkın ilgisini üzerine çekti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Karaduman, halkın sıcak ilgisiyle karşılaşırken istihdam alanlarının genişletilmesi ve tarım ile hayvancılığın teşvik edilerek geliştirilmesi konularına da değindi. Karaduman, köylerdeki yaş ortalamasının 60'lara ulaşmasının önüne geçerek köylerdeki insan sayısını korumayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, milli görüş belediyeciliğini yeniden canlandırmayı ve bölgedeki istihdamı artırmayı amaçladığını vurguladı. Bölge halkının Karaduman'a gösterdiği ilginin yanı sıra, istihdam ve tarım-hayvancılık alanlarındaki teşviklerle ilgili planları da dikkat çekiciydi.  
Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla buluştu ve halkın ilgisini üzerine çekti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Karaduman, halkın sıcak ilgisiyle karşılaşırken istihdam alanlarının genişletilmesi ve tarım ile hayvancılığın teşvik edilerek geliştirilmesi konularına da değindi.

Karaduman, köylerdeki yaş ortalamasının 60'lara ulaşmasının önüne geçerek köylerdeki insan sayısını korumayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, milli görüş belediyeciliğini yeniden canlandırmayı ve bölgedeki istihdamı artırmayı amaçladığını vurguladı. Bölge halkının Karaduman'a gösterdiği ilginin yanı sıra, istihdam ve tarım-hayvancılık alanlarındaki teşviklerle ilgili planları da dikkat çekiciydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.