yandex

ABD'li senatör Sanders'tan Biden’a Gazze mektubu: Katliamın suç ortağıyız

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 25.01.2024 - 14:58, Güncelleme: 25.01.2024 - 14:58 1167+ kez okundu.
 

ABD'li senatör Sanders'tan Biden’a Gazze mektubu: Katliamın suç ortağıyız

ABD'li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Joe Biden’a “Hepimiz Gazze’de olup bitenlerin suç ortağıyız.” sözlerinin yer aldığı bir mektup yazdı.

ABD'nin Vermont Senatörü Bernie Sanders İsrail’in işgaline yönelik eleştirilerine devam ediyor. Yahudi kökenli ABD'li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Joe Biden'a bir mektup yazdı. Sanders mektupta, İsrail'in Gazze işgaline değinerek, "Trajik bir şekilde, biz de bu katliamın suç ortağıyız" dedi. Sanders mektubunun devamında "İsrail'in askeri harekatı modern tarihimizin en karanlık bölümlerinden biri olarak hatırlanacak" ifadelerine de yer verdi. MASUM İNSANLARIN KATLEDİLMESİNİ DURDURUN Bernie Sanders daha önce de İsrail'in uluslararası hukuku ihlal etiğini ifade ederken Gazze'de binlerce sivili öldürmesinin kabul edilemez olduğunu söylemişti. Sanders, "Masum insanların ayrım gözetmeksizin katledilmesini durdurun." Diye konuşmuştu.
ABD'li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Joe Biden’a “Hepimiz Gazze’de olup bitenlerin suç ortağıyız.” sözlerinin yer aldığı bir mektup yazdı.

ABD'nin Vermont Senatörü Bernie Sanders İsrail’in işgaline yönelik eleştirilerine devam ediyor.

Yahudi kökenli ABD'li Senatör Bernie Sanders, ABD Başkanı Joe Biden'a bir mektup yazdı. Sanders mektupta, İsrail'in Gazze işgaline değinerek, "Trajik bir şekilde, biz de bu katliamın suç ortağıyız" dedi. Sanders mektubunun devamında "İsrail'in askeri harekatı modern tarihimizin en karanlık bölümlerinden biri olarak hatırlanacak" ifadelerine de yer verdi.

MASUM İNSANLARIN KATLEDİLMESİNİ DURDURUN

Bernie Sanders daha önce de İsrail'in uluslararası hukuku ihlal etiğini ifade ederken Gazze'de binlerce sivili öldürmesinin kabul edilemez olduğunu söylemişti. Sanders, "Masum insanların ayrım gözetmeksizin katledilmesini durdurun." Diye konuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.