yandex

ABD, Gazze için en çok çaba sarf eden ülke

DÜNYA (MG) - Milli Gazete | 09.12.2023 - 13:01, Güncelleme: 09.12.2023 - 13:01 1755+ kez okundu.
 

ABD, Gazze için en çok çaba sarf eden ülke

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü olarak bilinen şeytanın elçisi John Kirby, son olarak yaptığı açıklama ile adeta tüm dünya ile alay etti.

Beyaz Saray'daki basın brifinginde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kirby, ABD'nin Gazze halkına gıda, su, ilaç ve yakıt ulaştırma çabalarına öncülük ettiğini söyleyerek, adeta dünya ile alay etti.  BU KADAR KOLAY YALAN SÖYLENMEZ! Kirby, "Bana Gazze halkının acı ve ızdırabını dindirmek için ABD kadar çaba sarf eden başka bir ülke söyleyin. Söyleyemezsiniz. Esirleri kurtarmak ya da yabancı uyruklu insanları Gazze'den çıkarmak için ABD'den daha fazlasını yapan başka bir ülke ismi söyleyin. Bunu yapamazsınız, başka bir ülkenin adını veremezsiniz." ifadelerini kullandı. ABD'nin, İsrailli muhataplarını askeri operasyonları yürütürken "olabildiğince temkinli ve bilinçli olmaya teşvik etmek için elinden gelenin fazlasını yaptığını" iddia eden Kirby, "ABD, bu konuda ön saflarda yer alıyor." diyerek yalanlarına bir yalan daha ekledi. Kirby'nin bu sözleri, birçok sosyal medya kullanıcısından tepki topladı.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü olarak bilinen şeytanın elçisi John Kirby, son olarak yaptığı açıklama ile adeta tüm dünya ile alay etti.

Beyaz Saray'daki basın brifinginde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kirby, ABD'nin Gazze halkına gıda, su, ilaç ve yakıt ulaştırma çabalarına öncülük ettiğini söyleyerek, adeta dünya ile alay etti. 

BU KADAR KOLAY YALAN SÖYLENMEZ!

Kirby, "Bana Gazze halkının acı ve ızdırabını dindirmek için ABD kadar çaba sarf eden başka bir ülke söyleyin. Söyleyemezsiniz. Esirleri kurtarmak ya da yabancı uyruklu insanları Gazze'den çıkarmak için ABD'den daha fazlasını yapan başka bir ülke ismi söyleyin. Bunu yapamazsınız, başka bir ülkenin adını veremezsiniz." ifadelerini kullandı.

ABD'nin, İsrailli muhataplarını askeri operasyonları yürütürken "olabildiğince temkinli ve bilinçli olmaya teşvik etmek için elinden gelenin fazlasını yaptığını" iddia eden Kirby, "ABD, bu konuda ön saflarda yer alıyor." diyerek yalanlarına bir yalan daha ekledi.

Kirby'nin bu sözleri, birçok sosyal medya kullanıcısından tepki topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.