yandex

YKS başvurularında son gün!

EĞİTİM 26.02.2024 - 10:56, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:56 930+ kez okundu.
 

YKS başvurularında son gün!

Türkiye genelinde 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular bugün (26 Şubat Pazartesi) saat 23.59'da sona erecek.ANKARA (İGFA) - ÖSYM tarafından 1 Şubat'ta başlayan YKS için başvuru süreci bugün saat 23.59'da sona eriyor. Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve şifrelerini girerek yapabiliyor. ÖSYM, sınava başvuracak adayların her bir oturum için 295 lira ödeyeeğini duyururken, sınavların ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nin 8 Haziran Cumartesi, Alan ve Yabancı Dil Yeterlilik Testleri'nin ise 9 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. Sonuçların ise 17 Temmuz'da açıklanacağı kaydedildi.

Türkiye genelinde 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular bugün (26 Şubat Pazartesi) saat 23.59'da sona erecek.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM tarafından 1 Şubat'ta başlayan YKS için başvuru süreci bugün saat 23.59'da sona eriyor.

Adaylar, başvurularını ÖSYM'nin internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve şifrelerini girerek yapabiliyor.

ÖSYM, sınava başvuracak adayların her bir oturum için 295 lira ödeyeeğini duyururken, sınavların ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nin 8 Haziran Cumartesi, Alan ve Yabancı Dil Yeterlilik Testleri'nin ise 9 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. Sonuçların ise 17 Temmuz'da açıklanacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.