yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

Umut Var’IM

İyisiyle kötüsüyle var oluşumuzdan bu güne kadar gecen zamandan umut var’Im. Elhamdülillah Müslümanız, Müslüman bu gününden ve yarınından umut kesmeyerek Allah ın rahmetinden ve hidayetinden medet uman dır. Umudu cazip banka kredilerinde, şans oyunlarında ve şeytanın cazipliklerinde aramak ise hak ka en büyük ihanettir.   Karınca kararınca en fazla bir asırlık misafirliğimiz olduğu bu dünyada hırsa ,mal bürünme ve dünyevi zevkleri tapınma gibi hastalıklardan rabbim muhafaza buyursun. Allah’ın rızasını aramak en büyük amacımız  olmalı. Ahlak ve maneviyatsız bir hayat kokusuz güle benzeyecektir. Son zamanlarda ki yozlaşmanın,ahlaksızlığın,haramların ve hayasızlığın arttığı günlerde rabbim bizi iman ve kurandan ayrılmayan müminlerden eylesin. Yeni bir gençlik yetiştirmemiz bel ki zor olacak  ama ; gayret ve azimle sistemin çarpık ve batıl yörüngesinden çıkarak adil bir düzende  yeni neslimizi yetiştirmemiz imkânsızda değildir.    Cennet Mekanı olsun Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi; “iman varsa ,imkanda vardır” sözü ne güzel örnektir. Batıl’ın Avrupa’nın, Siyonistlerin ve işbirlikçilerin  düzeninden kurtularak, Hakka dayalı ,mazlumların refah kavuştuğu zalimlerin ise hizaya getirilip adil bir düzende yaşamalarını (onlar içinde haklarının yenilmeyeceği)  İcraata geçirecek sistemi kurmak boynumuzun borcudur. Allah Bize o kutlu günleri görmeyi ve neslimizi adil islami bir düzende yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.   “Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır”. Prof. Dr.Necmettin ERBAKAN hozamizin dediği kelebeklerden  olma umudu ile Umut Var’IM.  Selam aleyküm.
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2020 - Cumartesi

Umut Var’IM

İyisiyle kötüsüyle var oluşumuzdan bu güne kadar gecen zamandan umut var’Im.

Elhamdülillah Müslümanız, Müslüman bu gününden ve yarınından umut kesmeyerek Allah ın rahmetinden ve hidayetinden medet uman dır.

Umudu cazip banka kredilerinde, şans oyunlarında ve şeytanın cazipliklerinde aramak ise hak ka en büyük ihanettir.

 

Karınca kararınca en fazla bir asırlık misafirliğimiz olduğu bu dünyada hırsa ,mal bürünme ve dünyevi zevkleri tapınma gibi hastalıklardan rabbim muhafaza buyursun. Allah’ın rızasını aramak en büyük amacımız  olmalı.

Ahlak ve maneviyatsız bir hayat kokusuz güle benzeyecektir.

Son zamanlarda ki yozlaşmanın,ahlaksızlığın,haramların ve hayasızlığın arttığı günlerde rabbim bizi iman ve kurandan ayrılmayan müminlerden eylesin.

Yeni bir gençlik yetiştirmemiz bel ki zor olacak  ama ; gayret ve azimle sistemin çarpık ve batıl yörüngesinden çıkarak adil bir düzende  yeni neslimizi yetiştirmemiz imkânsızda değildir.

 

 Cennet Mekanı olsun Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi; “iman varsa ,imkanda vardır” sözü ne güzel örnektir.

Batıl’ın Avrupa’nın, Siyonistlerin ve işbirlikçilerin  düzeninden kurtularak, Hakka dayalı ,mazlumların refah kavuştuğu zalimlerin ise hizaya getirilip adil bir düzende yaşamalarını (onlar içinde haklarının yenilmeyeceği)  İcraata geçirecek sistemi kurmak boynumuzun borcudur.

Allah Bize o kutlu günleri görmeyi ve neslimizi adil islami bir düzende yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.

 

“Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır”. Prof. Dr.Necmettin ERBAKAN hozamizin dediği kelebeklerden  olma umudu ile Umut Var’IM.  Selam aleyküm.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.