yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

Teknolojik Maile

Bismillahirrahmanirrahim.   Selam aleykum. Saygi değer okurlarim. İlk köşe yazımızda mesleki ve eğitim alanımın ilgi alanı olan teknoliji ve insan yapısına ayıracam inşallah.   Bu ilk köşe yazımız hayırlara vesile olsun inşallah. Ne kadar eski yıllara da gitsek gördüğümüz ; 21.yüz yılda büyük bir atılım yapılan en büyük sektör   Teknoloji sektörüdür. Telefonlar Bilgisayarlar derken bunların akıllandırılmasıda  günümüz devrine denk gelmiştir. Avantajları olduğu kadar dezavantajıyla da günümüzün vaz geçilmezi haline gelmiştir.   İnsanlar çevresinde olan olaylara karşı daha duyarlı hale gelmiştir. Sosyalleşmenin elektronik ortama aktarıldığı günümüzde bunun en büyük faydaları ve zararları da muhakkak ki kaçınılmaz olacaktır. Teknolojiyi ne için neden ve nasıl kullanacağımız bizim ahlaki ve ruhsal yapımızı şekillendirecektir. Özellikle kendimizle birlikte ebeveyn olan ailelerimizin daha dikkat li olması gerekmektedir. Çocuklarımızı ve kendimizi kontrol edilmeyen bir iletişim ve sosyal ağlarda kaybedecek olursak bu ailevi çöküntülerin fitilini ateşlemekle kalmayıp sonu büyük bir hüsran olacaktır.   Bu konuyla alakalı Gelecekteki  yazılarımda daha ayrıntılı yer vermeye çalışacağım inşallah. Her hafta ayrı bir konuya değinerek ummanı derya olan teknoloji devrinde görüşmek temennisi ile selamlarımı iletiyorum. Selametle. Kalın.    
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2020 - Perşembe

Teknolojik Maile

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Selam aleykum. Saygi değer okurlarim. İlk köşe yazımızda mesleki ve eğitim alanımın ilgi alanı olan teknoliji ve insan yapısına ayıracam inşallah.

 

Bu ilk köşe yazımız hayırlara vesile olsun inşallah.

Ne kadar eski yıllara da gitsek gördüğümüz ; 21.yüz yılda büyük bir atılım yapılan en büyük sektör   Teknoloji sektörüdür.

Telefonlar Bilgisayarlar derken bunların akıllandırılmasıda  günümüz devrine denk gelmiştir. Avantajları olduğu kadar dezavantajıyla da günümüzün vaz geçilmezi haline gelmiştir.

 

İnsanlar çevresinde olan olaylara karşı daha duyarlı hale gelmiştir. Sosyalleşmenin elektronik ortama aktarıldığı günümüzde bunun en büyük faydaları ve zararları da muhakkak ki kaçınılmaz olacaktır.

Teknolojiyi ne için neden ve nasıl kullanacağımız bizim ahlaki ve ruhsal yapımızı şekillendirecektir. Özellikle kendimizle birlikte ebeveyn olan ailelerimizin daha dikkat li olması gerekmektedir.

Çocuklarımızı ve kendimizi kontrol edilmeyen bir iletişim ve sosyal ağlarda kaybedecek olursak bu ailevi çöküntülerin fitilini ateşlemekle kalmayıp sonu büyük bir hüsran olacaktır.

 

Bu konuyla alakalı Gelecekteki  yazılarımda daha ayrıntılı yer vermeye çalışacağım inşallah.

Her hafta ayrı bir konuya değinerek ummanı derya olan teknoloji devrinde görüşmek temennisi ile selamlarımı iletiyorum. Selametle. Kalın.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.