yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

Hoşgeldin 11 ayın Sultanı

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluşa vesile olan bir kutlu Ramazan ayını daha idrak etme fırsatı verdiği için Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.   Ramazan Ayının ; Filistin, Arakan, Suriye, Irak, Doğu Türkistan başta olmak üzere, sözde medeni ve demokratik batılı ülkelerde baskıcı, ayrımcı, şiddet politikalarıyla sırf Müslüman oldukları için zulme maruz kalan yeryüzündeki tüm mazlumların kurtuluşlarına ve vatanlarından göç etmek zorunda kalmış mülteci Müslüman kardeşlerimizin yurtlarına huzur içinde kavuşmalarına vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim.   Selam aleykum. Fatih himmet KAYALAR
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2021 - Salı

Hoşgeldin 11 ayın Sultanı

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluşa vesile olan bir kutlu Ramazan ayını daha idrak etme fırsatı verdiği için Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.

 

Ramazan Ayının ; Filistin, Arakan, Suriye, Irak, Doğu Türkistan başta olmak üzere, sözde medeni ve demokratik batılı ülkelerde baskıcı, ayrımcı, şiddet politikalarıyla sırf Müslüman oldukları için zulme maruz kalan yeryüzündeki tüm mazlumların kurtuluşlarına ve vatanlarından göç etmek zorunda kalmış mülteci Müslüman kardeşlerimizin yurtlarına huzur içinde kavuşmalarına vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim.

 

Selam aleykum.

Fatih himmet KAYALAR

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.