yandex
Fatih KAYALAR
Köşe Yazarı
Fatih KAYALAR
 

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun

Ayakkabısının altı delik. Oysa yaverinin ise pırıl pırıl.Duatepe’de postun üzerine oturmuş emperyalist İngiliz'in desteklediği Yunan’a karşı savaşı kumanda ediyor.Niye mi oturuyor? İki gün öncesi atından düşüp iki kaburgasını kırıp bir tanesi de ciğerine saplandığı için. (alıntıdır) 57 yıllık yaşama  11 savaş 24 madalya 7 nişan sığdırmış Osmanlı Devleti'nin görkemli paşası... 21.yy'da Dünya'da tek bağımsız Müslüman devleti kurmayı başarmış kahraman.  Bu ülkeye bir çivi bile çakmamış kökü dışarıda insanların seni eleştirdiklerini görünce kıymetin daha da iyi anlaşılıyor.  Bu ülkede hem solcular, hem de sağcılar kendi yamukluklarını örtmek için hep senin ismini kullandılar. Ancak son çeyrek asırda yaşadıklarımız, senin kendi kendine yetebilen, dışa bağımlı olmayan, sanayiden tarıma her alanda güçlü ve en önemlisi "tam bağımsız" bir devlet kurma idealinde ne kadar haklı olduğunu bir daha gösterdi.  Çanakkale İstiklâl Mücadelemizin önsözü ise, 30 Ağustos'ta son sözüdür... Milletimizin zaferler ayı Ağustos ayında, sırf senin adını anmamak için bu günü önemsemeyenlere inat 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.  Yaşasın TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE...  
Ekleme Tarihi: 30 Ağustos 2020 - Pazar

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun

Ayakkabısının altı delik. Oysa yaverinin ise pırıl pırıl.Duatepe’de postun üzerine oturmuş emperyalist İngiliz'in desteklediği Yunan’a karşı savaşı kumanda ediyor.Niye mi oturuyor? İki gün öncesi atından düşüp iki kaburgasını kırıp bir tanesi de ciğerine saplandığı için. (alıntıdır)
57 yıllık yaşama 
11 savaş
24 madalya
7 nişan sığdırmış Osmanlı Devleti'nin görkemli paşası...
21.yy'da Dünya'da tek bağımsız Müslüman devleti kurmayı başarmış kahraman. 
Bu ülkeye bir çivi bile çakmamış kökü dışarıda insanların seni eleştirdiklerini görünce kıymetin daha da iyi anlaşılıyor. 
Bu ülkede hem solcular, hem de sağcılar kendi yamukluklarını örtmek için hep senin ismini kullandılar. Ancak son çeyrek asırda yaşadıklarımız, senin kendi kendine yetebilen, dışa bağımlı olmayan, sanayiden tarıma her alanda güçlü ve en önemlisi "tam bağımsız" bir devlet kurma idealinde ne kadar haklı olduğunu bir daha gösterdi. 
Çanakkale İstiklâl Mücadelemizin önsözü ise, 30 Ağustos'ta son sözüdür...
Milletimizin zaferler ayı Ağustos ayında, sırf senin adını anmamak için bu günü önemsemeyenlere inat 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. 
Yaşasın TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.