yandex

Türkiye Sakatlar Konfederasyonumuzun haklı mücadelesi EKPSS!..

HAYATA DEĞER KATANLAR 04.10.2020 - 23:33, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2984+ kez okundu.
 

Türkiye Sakatlar Konfederasyonumuzun haklı mücadelesi EKPSS!..

Türkiye Sakatlar Konfederasyonundan EKPSS ile ilgili basın açıklaması.

Ortopedik Engelliler Federasyonu, Görme Engelliler Federasyonu, Spastik Çocuklar Federasyonu, Zihinsel Özürlüler Federasyonu, Sağırlar Federasyonu,nun bağlı bulunduğu Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf ÇELEBi Konfederasyonun resmi facebook sayfasında basın bildirisi yaynladı.   Mayıs ayında yapılması planlanan ve ikinci kez ertelenen EKPSS, yine ertelenmiş ve yıl içerisinde yapılması gereken atamalar da yapılmamıştır. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 Pandemisi neden gösterilerek ertelenen EKPSS’nin ivedilikle yapılmasını ve yapılması gereken engelli memur atamalarının da hızla hayata geçirilmesi gerekmektedir. Türkiye Sakatlar Konfederasyonu gerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve üst düzey yetkilileri, gerekse Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç beyle yaptığı uzun soluklu görüşme trafiğinden sonra, EKPSS’nin Kasım ayı içerisinde yapılması ve süresi geçen atamaların en kısa sürede hayata geçirilmesi yönünde kararın uygulanması için konfederasyonumuza söz verilerek, konfederasyonumuzun istekleri kabul edilmiştir. Bu süreçte Konfederasyonumuzla sürekli istişare halinde olan sayın bakanımıza ve Genel Müdürümüze teşekkür eder, engelli camiamıza da bu müjdeli haberi vermekten sevinç duyarız. Türkiye Sakatlar Konfederasyonu kendisine bağlı beş federasyon ve 600’ü aşkın üye derneği ile engellilerin hak eksenli mücadelesinin devam edeceğini ve bu konunun da takipçisi olacağımızı, kamuoyuna saygıyla sunarız.
Türkiye Sakatlar Konfederasyonundan EKPSS ile ilgili basın açıklaması.
Ortopedik Engelliler Federasyonu, Görme Engelliler Federasyonu, Spastik Çocuklar Federasyonu, Zihinsel Özürlüler Federasyonu, Sağırlar Federasyonu,nun bağlı bulunduğu Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf ÇELEBi Konfederasyonun resmi facebook sayfasında basın bildirisi yaynladı.
 
Mayıs ayında yapılması planlanan ve ikinci kez ertelenen EKPSS, yine ertelenmiş ve yıl içerisinde yapılması gereken atamalar da yapılmamıştır. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 Pandemisi neden gösterilerek ertelenen EKPSS’nin ivedilikle yapılmasını ve yapılması gereken engelli memur atamalarının da hızla hayata geçirilmesi gerekmektedir.
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu gerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve üst düzey yetkilileri, gerekse Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç beyle yaptığı uzun soluklu görüşme trafiğinden sonra, EKPSS’nin Kasım ayı içerisinde yapılması ve süresi geçen atamaların en kısa sürede hayata geçirilmesi yönünde kararın uygulanması için konfederasyonumuza söz verilerek, konfederasyonumuzun istekleri kabul edilmiştir.
Bu süreçte Konfederasyonumuzla sürekli istişare halinde olan sayın bakanımıza ve Genel Müdürümüze teşekkür eder, engelli camiamıza da bu müjdeli haberi vermekten sevinç duyarız.
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu kendisine bağlı beş federasyon ve 600’ü aşkın üye derneği ile engellilerin hak eksenli mücadelesinin devam edeceğini ve bu konunun da takipçisi olacağımızı, kamuoyuna saygıyla sunarız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.