yandex

Sokak hayvanlarına 'vefa' desteği

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 16.01.2021 - 16:38, Güncelleme: 16.01.2021 - 16:38 3159+ kez okundu.
 

Sokak hayvanlarına 'vefa' desteği

Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı.

Ankara'da Çankaya İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çankaya Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, kısıtlama gününde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının da yardımına koştu.  Ekipler, sokak aralarında gördükleri köpek ve kediler için uygun noktalara mama bıraktı. Güvenpark'taki güvercinleri de unutmayan ekipler, buradaki kuşları da besledi. Çankaya İlçe Tarım Müdürü Yener Bilgisel, vefa grubu olarak, sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde düzenli şekilde sokak hayvanlarını beslediklerini belirterek, ekiplerin pek çok noktaya mama bıraktığını söyledi.
Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı.

Ankara'da Çankaya İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çankaya Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, kısıtlama gününde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının da yardımına koştu. 

Ekipler, sokak aralarında gördükleri köpek ve kediler için uygun noktalara mama bıraktı.

Güvenpark'taki güvercinleri de unutmayan ekipler, buradaki kuşları da besledi.

Çankaya İlçe Tarım Müdürü Yener Bilgisel, vefa grubu olarak, sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde düzenli şekilde sokak hayvanlarını beslediklerini belirterek, ekiplerin pek çok noktaya mama bıraktığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.