yandex

Pençe Kilit'te terörle mücadele sürüyor

GÜNDEM 27.03.2024 - 12:56, Güncelleme: 27.03.2024 - 12:56 501+ kez okundu.
 

Pençe Kilit'te terörle mücadele sürüyor

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'nca etkisiz hâle getirildi.ANKARA (İGFA) -Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 5'e yükseldiği duyuruldu. Bakanlık paylaşımında,  "Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1772922386670657758

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'nca etkisiz hâle getirildi.

ANKARA (İGFA) -Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 5'e yükseldiği duyuruldu.

Bakanlık paylaşımında,  "Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1772922386670657758

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.