yandex

Özbekistan’daki üniversitelerde yüz yüze eğitim yeniden başladı

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 11.01.2021 - 19:55, Güncelleme: 11.01.2021 - 19:55 4024+ kez okundu.
 

Özbekistan’daki üniversitelerde yüz yüze eğitim yeniden başladı

Özbekistan’da koronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak uzaktan eğitimin uygulandığı üniversitelerde tekrar yüz yüze eğitime geçildi.

Özbekistan’da, son dönemde salgın vakalarının belirgin ölçüde azalması üzerine Eğitim Bakanlığı kararıyla ülkedeki tüm üniversitelerde yeniden yüz yüze eğitim uygulaması başladı. Bakanlık kararına göre, ülkedeki ilköğretim okulları ve liselerde ise dersler öğrenci velilerinin isteğine bağlı olarak yüz yüze veya uzaktan yapılmaya devam edecek. Son 24 saatte yeni vaka sayısının 39 artarak 77 bin 611’e çıktığı ülkede, iyileşenlerin sayısı ise 53 artarak 76 bin 67’ye ulaştı. COVID-19 tespit edilen 927 hastanın tedavisinin sürdüğü ülkede, şimdiye kadar salgın nedeniyle 617 kişi hayatını kaybetti.
Özbekistan’da koronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak uzaktan eğitimin uygulandığı üniversitelerde tekrar yüz yüze eğitime geçildi.

Özbekistan’da, son dönemde salgın vakalarının belirgin ölçüde azalması üzerine Eğitim Bakanlığı kararıyla ülkedeki tüm üniversitelerde yeniden yüz yüze eğitim uygulaması başladı.

Bakanlık kararına göre, ülkedeki ilköğretim okulları ve liselerde ise dersler öğrenci velilerinin isteğine bağlı olarak yüz yüze veya uzaktan yapılmaya devam edecek.

Son 24 saatte yeni vaka sayısının 39 artarak 77 bin 611’e çıktığı ülkede, iyileşenlerin sayısı ise 53 artarak 76 bin 67’ye ulaştı.

COVID-19 tespit edilen 927 hastanın tedavisinin sürdüğü ülkede, şimdiye kadar salgın nedeniyle 617 kişi hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.