yandex

Muhammet Yürükuslu unutulmadı

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 18.02.2023 - 14:26, Güncelleme: 18.02.2023 - 14:26 2353+ kez okundu.
 

Muhammet Yürükuslu unutulmadı

Konyaspor altyapısında yetişen ve 2018 yılına geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Konyalı futbolcu Muhammet Yürükuslu, vefat yıldönümünde rahmetle anıldı.

Konyaspor’da başarıyla forma giyen ve örnek kişiliğiyle ön palana çıkan Muhammet Yürükuslu için Konyaspor Kulübü yaptığı paylaşımda, “Futbolcumuz Muhammet Yürükuslu’yu vefatının yıldönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verdi. Futbola Konyaspor altyapısında başlayan, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takım kadrosuna dahil edilen ve 2013-2014 sezonunun sonuna kadar Konyaspor’a başarıyla hizmet eden Muhammed Yürükuslu'nun 5 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını kaydetti. Merhum Muhammed Yürükuslu, Konyaspor’un şampiyon kadrosu içinde yer almıştı.
Konyaspor altyapısında yetişen ve 2018 yılına geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Konyalı futbolcu Muhammet Yürükuslu, vefat yıldönümünde rahmetle anıldı.
Konyaspor’da başarıyla forma giyen ve örnek kişiliğiyle ön palana çıkan Muhammet Yürükuslu için Konya spor Kulübü yaptığı paylaşımda, “Futbolcumuz Muhammet Yürükuslu’yu vefatının yıldönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Futbola Konya spor altyapısında başlayan, 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A takım kadrosuna dahil edilen ve 2013-2014 sezonunun sonuna kadar Konyaspor’a başarıyla hizmet eden Muhammed Yürükuslu'nun 5 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını kaydetti. Merhum Muhammed Yürükuslu, Konyaspor’un şampiyon kadrosu içinde yer almıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.