yandex

Mehmet Şimşek 2024’te doları fırlatacak! Gökalp İçer tarih ve fiyat verdi

EKONOMİ (MG) - Milli Gazete | 27.12.2023 - 15:12, Güncelleme: 27.12.2023 - 15:12 667+ kez okundu.
 

Mehmet Şimşek 2024’te doları fırlatacak! Gökalp İçer tarih ve fiyat verdi

Finans uzmanı Gökalp İçer, Bakan Mehmet Şimşek’in Swap açıklamasını hayata geçirmesi halinde 2024 yılında dolar kurunun yeni rekorlara gideceğini söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer ile haftalık para piyasalarını değerlendiren ICRYPEX’in kurucusu olan Gökalp İçer 2024 yılı için dolar kurunda 40 TL’nin görülebileceğini ifade etti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimiz günlerde Swap limitini yeniden değerlendireceklerini ifade etmişti. Gökalp İçer de söz konusu programda dolar kurunun 2024 değerlendirmesini yaparken ekonomi yönetiminin seçim sonrası duruşunun yanı sıra Bakan Şimşek’in Swap açıklamasının da oldukça önemli olduğunu ifade etti. SWAP KANALLARINININ AÇILMASIYLA DOLAR KURU 40 TL ÇIKAR Swap kanallarının açılmasıyla insanların yurt dışında da Türk Lirası alıp satabileceğine ve TL tarafından bir oynaklık getirebileceğine dikkat çeken Gökalp İçer “Emsellarine bakıldığında ucuz olduğumuz için opsiyon olarak değerlendirilebileceğini ve dolar kurunun 40 TL’ye çıkabileceğini daha sonra dengelenebileceğini düşünüyorum” dedi.  
Finans uzmanı Gökalp İçer, Bakan Mehmet Şimşek’in Swap açıklamasını hayata geçirmesi halinde 2024 yılında dolar kurunun yeni rekorlara gideceğini söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer ile haftalık para piyasalarını değerlendiren ICRYPEX’in kurucusu olan Gökalp İçer 2024 yılı için dolar kurunda 40 TL’nin görülebileceğini ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimiz günlerde Swap limitini yeniden değerlendireceklerini ifade etmişti. Gökalp İçer de söz konusu programda dolar kurunun 2024 değerlendirmesini yaparken ekonomi yönetiminin seçim sonrası duruşunun yanı sıra Bakan Şimşek’in Swap açıklamasının da oldukça önemli olduğunu ifade etti.

SWAP KANALLARINININ AÇILMASIYLA DOLAR KURU 40 TL ÇIKAR

Swap kanallarının açılmasıyla insanların yurt dışında da Türk Lirası alıp satabileceğine ve TL tarafından bir oynaklık getirebileceğine dikkat çeken Gökalp İçer “Emsellarine bakıldığında ucuz olduğumuz için opsiyon olarak değerlendirilebileceğini ve dolar kurunun 40 TL’ye çıkabileceğini daha sonra dengelenebileceğini düşünüyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.