yandex

Malezya'da bir bakan daha COVID-19'a yakalandı

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 11.01.2021 - 08:20, Güncelleme: 11.01.2021 - 08:20 3093+ kez okundu.
 

Malezya'da bir bakan daha COVID-19'a yakalandı

Malezya'da, Kadın, Aile ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Rina Mohd Harun'un da COVID-19'a yakalandığı duyuruldu.

Kadın, Aile ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Rina'nın COVID-19 testinin dün pozitif çıktığı ve idari başkent Putrajaya'daki bir klinikte karantinaya alındığı kaydedildi. "Bakanlık, rutin çalışmalarına devam edecektir" Rina'nın COVID-19 enfeksiyonunun, dün virüse yakalanan Bakan Mustafa'dan bağımsız olduğunun belirtildiği açıklamada, "Sayın bakanın yokluğunda bakanlık, rutin çalışmalarına devam edecektir." denildi. Ekonomi Bakanının COVID-19 testi pozitif çıkmıştı Malezya Ekonomi Bakanı Mustafa Muhammed, dün COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuş ve hastanede tedavi gördüğünü açıklamıştı. Geçen haftaki kabine toplantısında Mustafa ile yakın oturan Özel Hizmetler Bakanı Mohd Redzuan Mohd Yusuf ile İletişim ve Multimedya Bakanı Seyfeddin Abdullah da ev karantinasına girmişti. 551 kişi hayatını kaybetti Toplam 133 bin 992 COVID-19 vakasının bulunduğu Malezya'da şimdiye kadar virüs nedeniyle 551 kişi hayatını kaybetti. Ülke genelinde 27 bin 332 kişi COVID-19 tedavisi görüyor.
Malezya'da, Kadın, Aile ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Rina Mohd Harun'un da COVID-19'a yakalandığı duyuruldu.

Kadın, Aile ve Toplumsal Kalkınma Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakan Rina'nın COVID-19 testinin dün pozitif çıktığı ve idari başkent Putrajaya'daki bir klinikte karantinaya alındığı kaydedildi.

"Bakanlık, rutin çalışmalarına devam edecektir"

Rina'nın COVID-19 enfeksiyonunun, dün virüse yakalanan Bakan Mustafa'dan bağımsız olduğunun belirtildiği açıklamada, "Sayın bakanın yokluğunda bakanlık, rutin çalışmalarına devam edecektir." denildi.

Ekonomi Bakanının COVID-19 testi pozitif çıkmıştı

Malezya Ekonomi Bakanı Mustafa Muhammed, dün COVID-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuş ve hastanede tedavi gördüğünü açıklamıştı.

Geçen haftaki kabine toplantısında Mustafa ile yakın oturan Özel Hizmetler Bakanı Mohd Redzuan Mohd Yusuf ile İletişim ve Multimedya Bakanı Seyfeddin Abdullah da ev karantinasına girmişti.

551 kişi hayatını kaybetti

Toplam 133 bin 992 COVID-19 vakasının bulunduğu Malezya'da şimdiye kadar virüs nedeniyle 551 kişi hayatını kaybetti.

Ülke genelinde 27 bin 332 kişi COVID-19 tedavisi görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.