yandex

Korona geçirenler aşı olacak mı? Aşı ile ilgili tüm merak edilenler...

SAĞLIK (MG) - Milli Gazete | 20.01.2021 - 16:52, Güncelleme: 20.01.2021 - 16:52 5499+ kez okundu.
 

Korona geçirenler aşı olacak mı? Aşı ile ilgili tüm merak edilenler...

Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Koronavirüsü atlatanlar aşı olacak mı? Koronavirüs aşısının koruculuk süresi ne? İşte koronavirüs aşısı ile ilgili merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle sşısı ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Koronavirüs aşısına dair en çok merak edilen 36 sorunun yanıtlandığı Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu'na, "https://covid19asi.saglik.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor. Sitede, aşının hastalığa karşı ne kadar süre koruyacağı, koronavirüs geçirenler, emzirenler, gebeler ve çocuklara aşı uygulanıp uygulanmayacağı, yan etki görülmesi halinde neler yapılması gerektiği gibi konularda bilgiler yer aldı.   KORONAVİRÜS AŞISI İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN TÜM SORU VE CAPLAR - TIKLAYIN  SİTEDE BULUNAN SORULARDAN BAZILARI VE CEVAPLARI  Koronavirüs geçirdim, yine de aşı yaptırmalı mıyım? İnaktif Covid-19 aşısı olduktan sonra hastalığa karşı ne kadar süre korunacağım? İnaktif Covid-19 aşısı kaç doz uygulanacak? Aşı yaptırdıktan sonra da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edecek miyim?
Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Koronavirüsü atlatanlar aşı olacak mı? Koronavirüs aşısının koruculuk süresi ne? İşte koronavirüs aşısı ile ilgili merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle sşısı ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Koronavirüs aşısına dair en çok merak edilen 36 sorunun yanıtlandığı Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu'na, "https://covid19asi.saglik.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

Sitede, aşının hastalığa karşı ne kadar süre koruyacağı, koronavirüs geçirenler, emzirenler, gebeler ve çocuklara aşı uygulanıp uygulanmayacağı, yan etki görülmesi halinde neler yapılması gerektiği gibi konularda bilgiler yer aldı.

 

KORONAVİRÜS AŞISI İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN TÜM SORU VE CAPLAR - TIKLAYIN

 SİTEDE BULUNAN SORULARDAN BAZILARI VE CEVAPLARI 

Koronavirüs geçirdim, yine de aşı yaptırmalı mıyım?

İnaktif Covid-19 aşısı olduktan sonra hastalığa karşı ne kadar süre korunacağım?

İnaktif Covid-19 aşısı kaç doz uygulanacak?

Aşı yaptırdıktan sonra da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edecek miyim?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.