yandex

Konya'da projektörle yasa dışı ava 16 bin lira ceza

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 18.01.2021 - 13:10, Güncelleme: 18.01.2021 - 13:10 2949+ kez okundu.
 

Konya'da projektörle yasa dışı ava 16 bin lira ceza

Konya'da araç aküsünü bağlı projektörle yasa dışı av yaptığı iddia edilen 7 kişiye para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsal alanda yürütülen denetim ve kontrollerde araç aküsünü bağlı projektör ile yasa dışı kara avcılığı yaptığı öne sürülen 7 avcıyı yakaladı. Avcılara 16 bin 74 lira idari ceza uygulanırken, avda kullanılan takozsuz yarı otomatik av tüfeği ile araca mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu.
Konya'da araç aküsünü bağlı projektörle yasa dışı av yaptığı iddia edilen 7 kişiye para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsal alanda yürütülen denetim ve kontrollerde araç aküsünü bağlı projektör ile yasa dışı kara avcılığı yaptığı öne sürülen 7 avcıyı yakaladı.

Avcılara 16 bin 74 lira idari ceza uygulanırken, avda kullanılan takozsuz yarı otomatik av tüfeği ile araca mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.