yandex

Konya Gümüşler Group Pazarlama 'dan yeni ortaklık

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 19.04.2021 - 21:07, Güncelleme: 19.04.2021 - 21:23 5061+ kez okundu.
 

Konya Gümüşler Group Pazarlama 'dan yeni ortaklık

Konya Gümüşler Group Pazarlama Antalya'da Quantum Yazılım ile anlaşma imzalandı.

 Antalya Quantum Yazılım  ile Konya Gümüşler Group Pazarlama arasında anlaşma imzalandı. Konya Gümüşler Group Pazarlama  Şirket Müdürü Nihat Gümüş, yapılan yeni anlaşma ile güzel yerlere geleceklerini ifade ederek; "Antalya Quantum Yazılım  Hüseyin Durmaz ile anlaşma imzaladık. Konya'da yaklaşık 8 yıldır güvenlik ve yazılım sektöründe faaliyet göstermekteyim. İşimi büyütmeyi ve  daha iyi yerlere getirmeyi hedefliyorum.İş ortaklığımızın yeni başlangıçlara imza atarak ivme kazanacağını ve yazılım firmasının emeklerini daha ileriye taşımak için ben ve ekibimin var gücü ile çalışacağız. Ayrıca muhasebe hizmetleri de veriyoruz. Anlaşma iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum"dedi. Quantum Yazılım Şirket Müdürü Hüseyin Durmaz ise yazılım ve erp adına 15 yıldır emek vererek geldiğimiz bu zamanda emeklerimizin karşılığını iş ortaklarımızla taçlandırarak daha ileriye taşımanın haklı gururunu taşıyoruz. Anlaşmamız hayırlı olsun"dedi.
Konya Gümüşler Group Pazarlama Antalya'da Quantum Yazılım ile anlaşma imzalandı.

 Antalya Quantum Yazılım  ile Konya Gümüşler Group Pazarlama arasında anlaşma imzalandı.

Konya Gümüşler Group Pazarlama  Şirket Müdürü Nihat Gümüş, yapılan yeni anlaşma ile güzel yerlere geleceklerini ifade ederek; "Antalya Quantum Yazılım  Hüseyin Durmaz ile anlaşma imzaladık. Konya'da yaklaşık 8 yıldır güvenlik ve yazılım sektöründe faaliyet göstermekteyim. İşimi büyütmeyi ve  daha iyi yerlere getirmeyi hedefliyorum.İş ortaklığımızın yeni başlangıçlara imza atarak ivme kazanacağını ve yazılım firmasının emeklerini daha ileriye taşımak için ben ve ekibimin var gücü ile çalışacağız. Ayrıca muhasebe hizmetleri de veriyoruz. Anlaşma iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Quantum Yazılım Şirket Müdürü Hüseyin Durmaz ise yazılım ve erp adına 15 yıldır emek vererek geldiğimiz bu zamanda emeklerimizin karşılığını iş ortaklarımızla taçlandırarak daha ileriye taşımanın haklı gururunu taşıyoruz. Anlaşmamız hayırlı olsun"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.