yandex

Kaçak yapıyla mücadele yeni dönem

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 21.01.2021 - 19:11, Güncelleme: 21.01.2021 - 19:11 3126+ kez okundu.
 

Kaçak yapıyla mücadele yeni dönem

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaçak yapıyla mücadele kapsamında hazır beton sevki ve dökümü yapmak izne tabi olacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Menteşe Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, kaçak yapıyla mücadelede yeni bir döneme girildi. Alınan karar doğrultusunda yapı ruhsatı veya yapı tadilat ruhsatı olmayan yapılarda, İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğünden izin alınmadan hazır beton sevki ve dökümü yapmak izne tabi olacak. Yönetmeliğe uymayan santrallere cezai işlem uygulanacak. 
Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaçak yapıyla mücadele kapsamında hazır beton sevki ve dökümü yapmak izne tabi olacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Menteşe Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, kaçak yapıyla mücadelede yeni bir döneme girildi.

Alınan karar doğrultusunda yapı ruhsatı veya yapı tadilat ruhsatı olmayan yapılarda, İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğünden izin alınmadan hazır beton sevki ve dökümü yapmak izne tabi olacak.

Yönetmeliğe uymayan santrallere cezai işlem uygulanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.