yandex

Jandarmadan drone kameralı trafik denetimi

ASAYİŞ 11.03.2024 - 15:05, Güncelleme: 11.03.2024 - 15:05 1019+ kez okundu.
 

Jandarmadan drone kameralı trafik denetimi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri Uzunköprü-Hayrabolu karayolu üzerinde drone kamera destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, can ve mal kayıplarına neden olabilecek trafik kazalarının önüne geçmek için denetim ve bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Uzunköprü-Hayrabolu karayolu üzerinde drone kamera destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetimde trafik kurallarına uyan sürücülere teşekkür edilirken, ihlal edenlere ise uyarıda bulunuldu ve gerekli yaptırımlar uygulandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri Uzunköprü-Hayrabolu karayolu üzerinde drone kamera destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, can ve mal kayıplarına neden olabilecek trafik kazalarının önüne geçmek için denetim ve bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Uzunköprü-Hayrabolu karayolu üzerinde drone kamera destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetimde trafik kurallarına uyan sürücülere teşekkür edilirken, ihlal edenlere ise uyarıda bulunuldu ve gerekli yaptırımlar uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.