yandex

İzmit'te gençler LGS'ye hazırlanıyor

EĞİTİM 22.11.2023 - 11:17, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:17 659+ kez okundu.
 

İzmit'te gençler LGS'ye hazırlanıyor

Çınar Akademi LGS hazırlık kursları 7 ayrı mahallede yoğun ilgiyle başladıKOCAELİ (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hizmetlerinde devam eden İzmit Belediyesi Çınar Akademi’nin 7 ayrı mahallede hayata geçirdiği LGS hazırlık kursu öğrencilerin yoğun ilgisiyle başladı Öğrenciler için bir yeniliğe daha imza atan İzmit Belediyesi Çınar Akademi, mahallelerde LGS hazırlık kursu açtı. Çınar Akademi ile birçok öğrenciyi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştiren İzmit Belediyesi, LGS’de kat sayısı yüksek olan Türkçe ve Matematik branşlarında; uzman eğitim kadrosu ile mahallelerde de eğitim vermeye başladı. LGS Hazırlık Kursları Topçular Mahalle Konağı, Tavşantepe Mahalle Konağı, Gültepe Gençlik Merkezi, Sanayi Mahalle Konağı, Körfez Mahalle Konağı, Yenidoğan Mahalle Konağı ve Akpınar Gençlik Merkezi’nde faaliyet gösteriyor. 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine konu anlatımı ve soru çözümünün gerçekleştirildiği kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Çınar Akademi LGS hazırlık kursları 7 ayrı mahallede yoğun ilgiyle başladı

KOCAELİ (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hizmetlerinde devam eden İzmit Belediyesi Çınar Akademi’nin 7 ayrı mahallede hayata geçirdiği LGS hazırlık kursu öğrencilerin yoğun ilgisiyle başladı

Öğrenciler için bir yeniliğe daha imza atan İzmit Belediyesi Çınar Akademi, mahallelerde LGS hazırlık kursu açtı. Çınar Akademi ile birçok öğrenciyi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştiren İzmit Belediyesi, LGS’de kat sayısı yüksek olan Türkçe ve Matematik branşlarında; uzman eğitim kadrosu ile mahallelerde de eğitim vermeye başladı.

LGS Hazırlık Kursları Topçular Mahalle Konağı, Tavşantepe Mahalle Konağı, Gültepe Gençlik Merkezi, Sanayi Mahalle Konağı, Körfez Mahalle Konağı, Yenidoğan Mahalle Konağı ve Akpınar Gençlik Merkezi’nde faaliyet gösteriyor. 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine konu anlatımı ve soru çözümünün gerçekleştirildiği kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.