yandex

İzmit'te Çocuk Atölyeleri'ne Akpınar'da devam

ÇOCUK 17.11.2023 - 17:19, Güncelleme: 17.11.2023 - 17:19 1441+ kez okundu.
 

İzmit'te Çocuk Atölyeleri'ne Akpınar'da devam

Gerçekleştirdiği Çocuk Atölyeleri ile öğrencilerin ara tatilini renklendiren İzmit Belediyesi programlara Akpınar Gençlik Merkezinde devam ettiKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün çocuklara özel hazırladığı Çocuk atölyeleri ile öğrencilerin ara tatilleri dolu dolu geçiyor. Çocukların ara tatilini değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen atölye etkinlikleri sayesinde, çocuklar hayal ettikleri takıları kendi elleriyle yapma fırsatı yakaladı. Takı Tasarım Atölyesi çalışmalarına katılan öğrenciler hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Çocuklar düzenlenen atölyeler ile el becerilerini geliştirirken bir yandan da keyifli vakit geçirerek sosyalleşiyorlar. Takı tasarım atölyesinde üretici kadınlarla birlikte takı tasarlayan çocuklar ve ebeveynleri yaptıkları el emeği takılar ile Akpınar Gençlik Merkezi’nden memnun ayrıldı.

Gerçekleştirdiği Çocuk Atölyeleri ile öğrencilerin ara tatilini renklendiren İzmit Belediyesi programlara Akpınar Gençlik Merkezinde devam etti

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün çocuklara özel hazırladığı Çocuk atölyeleri ile öğrencilerin ara tatilleri dolu dolu geçiyor. Çocukların ara tatilini değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen atölye etkinlikleri sayesinde, çocuklar hayal ettikleri takıları kendi elleriyle yapma fırsatı yakaladı. Takı Tasarım Atölyesi çalışmalarına katılan öğrenciler hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

Çocuklar düzenlenen atölyeler ile el becerilerini geliştirirken bir yandan da keyifli vakit geçirerek sosyalleşiyorlar. Takı tasarım atölyesinde üretici kadınlarla birlikte takı tasarlayan çocuklar ve ebeveynleri yaptıkları el emeği takılar ile Akpınar Gençlik Merkezi’nden memnun ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.