yandex

İzmir art arda sallandı

TÜRKİYE 21.01.2021 - 07:05, Güncelleme: 21.01.2021 - 07:05 3245+ kez okundu.
 

İzmir art arda sallandı

İzmir'in Seferihisar ilçesi gece boyu art arda sallandı. En büyüğü 4,5 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında gece saatlerinde art arda depremler meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, en büyüğü 4,5 olmak üzere 14 artçı sarsıntı yaşandı. 02.37'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 6,91 kilometre. AFAD: Olumsuz ihbar alınmadı Deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi. Depreme uykularında yakalanan vatandaşlardan bazıları, panik ve korku içerisinde evlerinden çıktı. AFAD, depremin ardından olumsuz bir ihbarın bulunmadığını aktardı. TRT HABER
İzmir'in Seferihisar ilçesi gece boyu art arda sallandı. En büyüğü 4,5 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında gece saatlerinde art arda depremler meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, en büyüğü 4,5 olmak üzere 14 artçı sarsıntı yaşandı.

02.37'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 6,91 kilometre.

AFAD: Olumsuz ihbar alınmadı

Deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi. Depreme uykularında yakalanan vatandaşlardan bazıları, panik ve korku içerisinde evlerinden çıktı.

AFAD, depremin ardından olumsuz bir ihbarın bulunmadığını aktardı.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.