yandex

İYİ Parti’den öğrenciler için önemli bir karar

GÜNDEM 16.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 16.03.2024 - 10:39 1538+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den öğrenciler için önemli bir karar

İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe, yerel seçimler yaklaşırken, yaptığı bir açıklama ile öğrenciler adına önemli bir konuya dikkat çekti.Erdoğan DEMİR-EDİRNE (İGFA) - İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe,  iYİ Parti seçim aracında 08.00-17.00 saatleri arasında müzik yayını yapılmayacağını belirtti. Sarıkeçe’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle; “Öğrencilerimizin okuldaki derslerinde konsantrasyon problemi yaşamaması adına seçim aracımızla 08:00-17:00 saatleri arasında müzik yayını yapılmayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe, yerel seçimler yaklaşırken, yaptığı bir açıklama ile öğrenciler adına önemli bir konuya dikkat çekti.

Erdoğan DEMİR-EDİRNE (İGFA) - İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe,  iYİ Parti seçim aracında 08.00-17.00 saatleri arasında müzik yayını yapılmayacağını belirtti.

Sarıkeçe’nin konuyla ilgili açıklaması şöyle; “Öğrencilerimizin okuldaki derslerinde konsantrasyon problemi yaşamaması adına seçim aracımızla 08:00-17:00 saatleri arasında müzik yayını yapılmayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.