yandex

İstanbulʹdaki Karapınarlılardan örnek davranış

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4054+ kez okundu.
 

İstanbulʹdaki Karapınarlılardan örnek davranış

Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda yapılan kütüphanenin açılışı tören yapıldı.  İstanbul Karapınarlılar Derneği (Istkarder) ile İstanbul'da yaşayan bir firmanın genel müdürü olan İlhan Cantürk tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, STK Temsilcileri ile öğrenciler katıldı.  Okul Müdürü Umut Kara, eğitim faaliyetleri klasik öğrenme metodundan çıkıp bambaşka bir eğitim ortamlarının çıkması zorunlu hale gelmiştir. Eğitime yapılan bu önemli destek için çok teşekkür ediyoruz." dedi.  Etkinliğin sonunda, kütüphanenin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Mehmet Akif Ersoy ilkokulunda yapılan kütüphanenin açılışı tören yapıldı. 

İstanbul Karapınarlılar Derneği (Istkarder) ile İstanbul'da yaşayan bir firmanın genel müdürü olan İlhan Cantürk tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, STK Temsilcileri ile öğrenciler katıldı. 

Okul Müdürü Umut Kara, eğitim faaliyetleri klasik öğrenme metodundan çıkıp bambaşka bir eğitim ortamlarının çıkması zorunlu hale gelmiştir. Eğitime yapılan bu önemli destek için çok teşekkür ediyoruz." dedi. 

Etkinliğin sonunda, kütüphanenin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.