yandex

İstanbul Beylikdüzü'nde YKS ücretleri Başkan Çalık'tan

EĞİTİM 21.02.2024 - 18:41, Güncelleme: 21.02.2024 - 18:41 691+ kez okundu.
 

İstanbul Beylikdüzü'nde YKS ücretleri Başkan Çalık'tan

İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8-9 Haziran 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin sınav başvuru ücretlerini karşılayacağını duyurdu.İSTANBUL (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için birçok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, YKS sınav ücretlerini karşılayacağını duyurdu. "Kütüphanelerimizle, sınavlara hazırlık kurslarımızla, rehberlik hizmetlerimizle bugüne kadar öğrencilerimizin yanında olduk" diyen Başkan Çalık, "Onların geleceği için ne yapsak azdır” dedi.

İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8-9 Haziran 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin sınav başvuru ücretlerini karşılayacağını duyurdu.

İSTANBUL (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için birçok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, YKS sınav ücretlerini karşılayacağını duyurdu.

"Kütüphanelerimizle, sınavlara hazırlık kurslarımızla, rehberlik hizmetlerimizle bugüne kadar öğrencilerimizin yanında olduk" diyen Başkan Çalık, "Onların geleceği için ne yapsak azdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.