yandex

Konya Valiliğinden 'belediyeye gönderilen para' açıklaması

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 18.04.2021 - 11:50, Güncelleme: 18.04.2021 - 11:50 2705+ kez okundu.
 

Konya Valiliğinden 'belediyeye gönderilen para' açıklaması

Konya Valiliği, sosyal medyada yer alan "Valiliğin gönderdiği ödeneğin belediyece esnafa verilmediği" haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında esnafa verilecek ödenekle ilgili bilgi paylaşımının eksik olduğu belirtildi. Açıklamada, iddia edilen söz konusu 6 milyon TL hakkında ise bir cümle kurulmaması dikkat çekti. Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.  Konya Valiliği'nin esnaflar için belediyeye verdiği 6 milyon nerede? Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, “Valiliğin gönderdiği ödeneğin Belediyece esnafa verilmediği” ifadesiyle ilgili açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Pandemi ile Mücadele Eylem Planı, Valiliğimiz Koordinasyonunda Belediyelerimizin önemli katkılarıyla icra edilmektedir. Ayrıca Belediyelerle işbirliği protokolleriyle yapılan hizmetlerimiz başarıyla devam etmektedir. Valiliğimizde Esnaf Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile yapılan istişare toplantısında değerlendirilen konulara dayandırılan bilgi paylaşımı eksik ve gerçeği yansıtmamaktadır.  Yapılan toplantıda oda temsilcilerinin birçoğu Belediyelerimizin katkılarından duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etmişlerdir. Valiliğimiz ve belediyelerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de esnafımızın yanında olmaya devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."
Konya Valiliği, sosyal medyada yer alan "Valiliğin gönderdiği ödeneğin belediyece esnafa verilmediği" haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında esnafa verilecek ödenekle ilgili bilgi paylaşımının eksik olduğu belirtildi.

Açıklamada, iddia edilen söz konusu 6 milyon TL hakkında ise bir cümle kurulmaması dikkat çekti.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Konya Valiliği'nin esnaflar için belediyeye verdiği 6 milyon nerede?

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, “Valiliğin gönderdiği ödeneğin Belediyece esnafa verilmediği” ifadesiyle ilgili açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.


Pandemi ile Mücadele Eylem Planı, Valiliğimiz Koordinasyonunda Belediyelerimizin önemli katkılarıyla icra edilmektedir. Ayrıca Belediyelerle işbirliği protokolleriyle yapılan hizmetlerimiz başarıyla devam etmektedir.

Valiliğimizde Esnaf Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile yapılan istişare toplantısında değerlendirilen konulara dayandırılan bilgi paylaşımı eksik ve gerçeği yansıtmamaktadır. 

Yapılan toplantıda oda temsilcilerinin birçoğu Belediyelerimizin katkılarından duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etmişlerdir.

Valiliğimiz ve belediyelerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de esnafımızın yanında olmaya devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.