yandex

117 Amatör spor kulübüne 795. Bin TL nakdi yardım yapıldı

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 29.01.2021 - 22:50, Güncelleme: 29.01.2021 - 22:50 3195+ kez okundu.
 

117 Amatör spor kulübüne 795. Bin TL nakdi yardım yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Konya Amatör Spor Kulüplerine maddi destekte bulundu.

Nakdi Yardım Programı kapsamında amatör spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla ilimizde yardım almaya hak kazanan 117 spor kulübüne 795.000 TL’lik nakdi yardım çeki düzenlenen törenle Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor ve Kongre Merkezinde verildi. Pandemi sebebiyle spor kulüplerinin katılımının sınırlı tutulduğu törene, AK Parti Konya Milletvekili Sayın Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri katıldı. Düzenlenen tören, kulüp temsilcilerine nakdi yardım çeklerinin takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Program sonunda Spor ve Kongre Merkezimizde Boks, Güreş, Voleybol, Badminton, Judo, Taekwondo branşlarında antrenmanlarına devam eden sporcularımızın antrenmanlarını izleyen Milletvekili  Selman Özboyacı sporcuların görüş, öneri ve taleplerini tek tek dinleyerek sporcularla sohbet etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Konya Amatör Spor Kulüplerine maddi destekte bulundu.

Nakdi Yardım Programı kapsamında amatör spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla ilimizde yardım almaya hak kazanan 117 spor kulübüne 795.000 TL’lik nakdi yardım çeki düzenlenen törenle Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor ve Kongre Merkezinde verildi.

Pandemi sebebiyle spor kulüplerinin katılımının sınırlı tutulduğu törene, AK Parti Konya Milletvekili Sayın Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Düzenlenen tören, kulüp temsilcilerine nakdi yardım çeklerinin takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Program sonunda Spor ve Kongre Merkezimizde Boks, Güreş, Voleybol, Badminton, Judo, Taekwondo branşlarında antrenmanlarına devam eden sporcularımızın antrenmanlarını izleyen Milletvekili  Selman Özboyacı sporcuların görüş, öneri ve taleplerini tek tek dinleyerek sporcularla sohbet etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.