yandex

Anketimize sizde katılın!

TÜRKİYE (BBH) - Haber Merkezi | 11.01.2021 - 10:07, Güncelleme: 11.01.2021 - 15:07 3094+ kez okundu.
 

Anketimize sizde katılın!

Whatsapp yerine kullanılabilecek alternatif mesajlaşma servislerinden hangisini tercih edersiniz sorulu anketimize katılımlarınızı bekliyoruz.

Whatsapp’ın yeni gizlilik sözleşmesinin ardından kafalarda soru işareti oluştu ve alternatif mesajlaşma servisleri devreye girdi. Bizde sizler için bir anket çalışması oluşturduk. Anketimizde, “Whatsapp yerine hangi mesajlaşma servisini kullanırsınız?” sorusunu sorarken bu anlamda bir kamuoyu araştırması yapmayı amaçladık. Siz değerli okurlarımızın ankete katılarak bu anlamdaki görüşlerini bizlerle paylaşmalarını arzu ediyor ve anketimize katılmanızı bekliyoruz. Lütfen anket için TIKLAYINIZ:
Whatsapp yerine kullanılabilecek alternatif mesajlaşma servislerinden hangisini tercih edersiniz sorulu anketimize katılımlarınızı bekliyoruz.

Whatsapp’ın yeni gizlilik sözleşmesinin ardından kafalarda soru işareti oluştu ve alternatif mesajlaşma servisleri devreye girdi. Bizde sizler için bir anket çalışması oluşturduk. Anketimizde, “ Whatsapp yerine hangi mesajlaşma servisini kullanırsınız?” sorusunu sorarken bu anlamda bir kamuoyu araştırması yapmayı amaçladık. Siz değerli okurlarımızın ankete katılarak bu anlamdaki görüşlerini bizlerle paylaşmalarını arzu ediyor ve anketimize katılmanızı bekliyoruz.

Lütfen anket için TIKLAYINIZ:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.