yandex

90 yaşındaki kadın koronavirüsü yendi

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 26.11.2020 - 19:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1578+ kez okundu.
 

90 yaşındaki kadın koronavirüsü yendi

İzmir'de hastanede yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedavisi gören 90 yaşındaki kadın taburcu edildi.

İzmir'in Foça ilçesinde yaşayan, 3 çocuğu ve 7 torunu bulunan 90 yaşındaki Saadet Solaç'ın Menemen Devlet Hastanesinde gördüğü 10 günlük tedavinin ardından COVID-19 testi negatif çıktı. Yaşlı kadın hastaneden taburcu edildi. Solaç, kendisine destek olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. "Herkes COVID-19 salgınına karşı dikkatli olmalı" Rahatsızlık htikten bir hafta sonra doktora gittiğini belirten Solaç, şöyle konuştu: "Hastaneye gittiğimde doktorlar önce bana zatürre teşhisi koydu. COVID-19 testi pozitif çıkınca hastanede yatarak tedavi gördüm. Şimdi sağlık durumum iyi. Evde dinleniyorum. Artık sadece kendi ilaçlarımı kullanıyorum. Herkes COVID-19 salgınına karşı dikkatli olmalı ve tedbirlere uymalı. Uyarılara dikkat etmedim ve bu hastalığa yakalandım. Bu hastalığın şakası yokmuş. Onu gördüm ve bizzat yaşadım."
İzmir'de hastanede yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedavisi gören 90 yaşındaki kadın taburcu edildi.

İzmir'in Foça ilçesinde yaşayan, 3 çocuğu ve 7 torunu bulunan 90 yaşındaki Saadet Solaç'ın Menemen Devlet Hastanesinde gördüğü 10 günlük tedavinin ardından COVID-19 testi negatif çıktı.

Yaşlı kadın hastaneden taburcu edildi.

Solaç, kendisine destek olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

"Herkes COVID-19 salgınına karşı dikkatli olmalı"

Rahatsızlık htikten bir hafta sonra doktora gittiğini belirten Solaç, şöyle konuştu:

"Hastaneye gittiğimde doktorlar önce bana zatürre teşhisi koydu. COVID-19 testi pozitif çıkınca hastanede yatarak tedavi gördüm. Şimdi sağlık durumum iyi. Evde dinleniyorum. Artık sadece kendi ilaçlarımı kullanıyorum. Herkes COVID-19 salgınına karşı dikkatli olmalı ve tedbirlere uymalı.

Uyarılara dikkat etmedim ve bu hastalığa yakalandım. Bu hastalığın şakası yokmuş. Onu gördüm ve bizzat yaşadım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.