yandex

10 Kasım mesajları ve sözleri 2020 !

GÜNDEM 08.11.2020 - 23:16, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 5063+ kez okundu.
 

10 Kasım mesajları ve sözleri 2020 !

10 Kasım mesajları ve sözleri 2020 ! En güzel ve resimli 10 Kasım 2020 mesajları ve Atatürk sözleri burada!

2020 10 Kasım Atatürk'ü anma gününe kısa bir zaman kaldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümüne özel tüm yurtta etkinlikler yapılacak. Bu önemli gün öncesinde vatandaşlar hazırlıklarına başladı. Özellikle okullarda törenler yapılacak ve bu önemli gün saygı ve minnetle anılacak. Sabah.com.tr olarak haberimizin içeriğinden Whatsapp, SMS veya diğer sosyal medya hesaplarından paylaşabileceğiniz en güzel ve resimli 10 Kasım mesajları ve sözlerine ulaşabilirsiniz.       10KASIM MESAJLARI   "Atatürk, tarihte, memleketinin en büyük adamlarından biri olarak kalacaktır."   "Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu…" "Atatürk, Türk Milleti' nin ruhunda Türk bayrağı gibi dalgalanan bir baştı."   "Çağımızda hiçbir isim Atatürk'ün adı kadar büyük saygı yaratmamıştır."   "Kasımda aşk başkadır çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır. 10 Kasım 193∞."   "Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın."   "Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin."   "Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır."   "Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi, o, yirminci yüzyılın en görkemli olayını yaratan adamdı."   "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, her zaman yüreğimiz de yaşayacaksın."   "O büyük insan yalnız Türkiye için değil, bütün doğu milletleri için de en büyük önderdi."   "Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir."   "Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez."   "Ufukta bir ışık belirdi 10 Kasım sabahında, güneş doğmuyor , hava kararık sokaklar ıssız … Cumhuriyet ağlıyor!"   "10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."   "10 Kasım 1938 yılının üzerinden 78 yıl geçti. Yıl 2016 aradan geçen bunca zaman sadece özlemimizi biraz daha arttırdı. Çok özledik Atatürk'ü."   "Atatürk, tarihte teşkilatçı bir dahi, bir milletin harikalar yaratan yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır."   "Bu Türk milleti yastadır. Çünkü yeni Türkiye'nin yaratıcısı olan eşsiz şefini kaybetmiştir."   "Atatürk yalnız kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur."  
10 Kasım mesajları ve sözleri 2020 ! En güzel ve resimli 10 Kasım 2020 mesajları ve Atatürk sözleri burada!

2020  Atatürk'ü anma gününe kısa bir zaman kaldı. Ulu Önder 'ün ölüm yıldönümüne özel tüm yurtta etkinlikler yapılacak. Bu önemli gün öncesinde vatandaşlar hazırlıklarına başladı. Özellikle okullarda törenler yapılacak ve bu önemli gün saygı ve minnetle anılacak. Sabah.com.tr olarak haberimizin içeriğinden , SMS veya diğer sosyal medya hesaplarından paylaşabileceğiniz en güzel ve resimli  ve sözlerine ulaşabilirsiniz.

 

 

  10KASIM MESAJLARI

 

"Atatürk, tarihte, memleketinin en büyük adamlarından biri olarak kalacaktır."

 

"Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu…"

"Atatürk, Türk Milleti' nin ruhunda Türk bayrağı gibi dalgalanan bir baştı."

 

"Çağımızda hiçbir isim Atatürk'ün adı kadar büyük saygı yaratmamıştır."

 

"Kasımda aşk başkadır çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır.  193∞."

 

"Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın."

 

"Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin."

 

"Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır."

 

"Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi, o, yirminci yüzyılın en görkemli olayını yaratan adamdı."

 

"Ulu önder , her zaman yüreğimiz de yaşayacaksın."

 

"O büyük insan yalnız Türkiye için değil, bütün doğu milletleri için de en büyük önderdi."

 

"Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir."

 

"Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez."

 

"Ufukta bir ışık belirdi  sabahında, güneş doğmuyor , hava kararık sokaklar ıssız … Cumhuriyet ağlıyor!"

 

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."

 

"10 Kasım 1938 yılının üzerinden 78 yıl geçti. Yıl 2016 aradan geçen bunca zaman sadece özlemimizi biraz daha arttırdı. Çok özledik Atatürk'ü."

 

"Atatürk, tarihte teşkilatçı bir dahi, bir milletin harikalar yaratan yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır."

 

"Bu Türk milleti yastadır. Çünkü yeni Türkiye'nin yaratıcısı olan eşsiz şefini kaybetmiştir."

 

"Atatürk yalnız kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.