yandex

İstanbul’da sağanak ve fırtına etkili oldu

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 27.09.2020 - 09:08, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3888+ kez okundu.
 

İstanbul’da sağanak ve fırtına etkili oldu

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur ve fırtına etkisini gösterdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Marmara Bölgesi'nin batısı için yapılan uyarının ardından gece saatlerine fırtına etkisini gösterdi. Ardından kentin bazı bölgelerinde sağanak da etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı yayalar kendilerini sağanaktan korumak için otobüs duraklarına sığındı. Park halindeki aracın üstüne ağaç devrildi. Fırtınada Sultangazi'de park halindeki bir aracın üzerine ağaç devrildi. Olay sonrası itfaiye ekipleri devrilen ağacı elektrikli testere ile keserken, araçta da maddi hasar meydana geldi.
İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur ve fırtına etkisini gösterdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Marmara Bölgesi'nin batısı için yapılan uyarının ardından gece saatlerine fırtına etkisini gösterdi. Ardından kentin bazı bölgelerinde sağanak da etkili oldu.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı yayalar kendilerini sağanaktan korumak için otobüs duraklarına sığındı.

Park halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Fırtınada Sultangazi'de park halindeki bir aracın üzerine ağaç devrildi.

Olay sonrası itfaiye ekipleri devrilen ağacı elektrikli testere ile keserken, araçta da maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.