yandex

28 yıldır örgütte olan terörist ikna yoluyla teslim oldu

TÜRKİYE 24.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3290+ kez okundu.
 

28 yıldır örgütte olan terörist ikna yoluyla teslim oldu

Van İl Jandarma Komutanlığı'nın ikna çalışmaları sonucu 28 yıldır bölücü terör örgütünde faaliyet yürüten terörist teslim oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı operasyonları ve güvenlik güçlerinin ikna çalışmaları terör örgütünde çözülmeyi hızlandırıyor. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 28 yıldır bölücü terör örgütünde faaliyet yürüten teröristin de ikna yoluyla teslim olduğu belirtildi. Irak'ta faaliyet yürüttü Van İl Jandarma Komutanlığı'nın ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim olan teröristin örgüte 1992 yılında katıldığı ve Irak’ta faaliyet yürüttüğü belirlendi. 1 Ocak'ta bu yana ikna yoluyla 163 teslim Teslim olan teröristle birlikte, 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 163’e yükseldi.  TRT HABER
Van İl Jandarma Komutanlığı'nın ikna çalışmaları sonucu 28 yıldır bölücü terör örgütünde faaliyet yürüten terörist teslim oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı operasyonları ve güvenlik güçlerinin ikna çalışmaları terör örgütünde çözülmeyi hızlandırıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 28 yıldır bölücü terör örgütünde faaliyet yürüten teröristin de ikna yoluyla teslim olduğu belirtildi.

Irak'ta faaliyet yürüttü

Van İl Jandarma Komutanlığı'nın ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim olan teröristin örgüte 1992 yılında katıldığı ve Irak’ta faaliyet yürüttüğü belirlendi.

1 Ocak'ta bu yana ikna yoluyla 163 teslim

Teslim olan teröristle birlikte, 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 163’e yükseldi. 

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.