yandex

Ağaoğlu'ndan Sörloth kararına tepki

SPOR 13.02.2020 - 18:46, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3383+ kez okundu.
 

Ağaoğlu'ndan Sörloth kararına tepki

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'nın Alexander Sörloth'a verdiği 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.

TRT SPOR'a konuşan Ağaoğlu,''Bu karar kabul edilemez benim oyuncum ilk tekmede kendini yere atsa ona tekme atan oyuncu kırmızı kart görecekti.'' dedi. Ahmet Ağaoğlu, ''Sörloth, 230 maça çıkıp sadece 16 sarı kart görmüş bir oyuncu karşılığı bu mudur? Hemen tahkime gidiyoruz. Geçmişte buna benzer Gomis ve Elmander kararları var. Böyle bir şey olamaz.'' ifadelerini kullandı.  TRT SPOR
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'nın Alexander Sörloth'a verdiği 2 maçlık cezaya tepki gösterdi.

TRT SPOR'a konuşan Ağaoğlu,''Bu karar kabul edilemez benim oyuncum ilk tekmede kendini yere atsa ona tekme atan oyuncu kırmızı kart görecekti.'' dedi.

Ahmet Ağaoğlu, ''Sörloth, 230 maça çıkıp sadece 16 sarı kart görmüş bir oyuncu karşılığı bu mudur? Hemen tahkime gidiyoruz. Geçmişte buna benzer Gomis ve Elmander kararları var. Böyle bir şey olamaz.'' ifadelerini kullandı.

 TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.