yandex

Yoğun kar Bolu Dağıʹnda ulaşımı aksattı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3456+ kez okundu.
 

Yoğun kar Bolu Dağıʹnda ulaşımı aksattı

Bölgedeki kar yağışı, otoyolun Bolu Dağı Tüneli, 1, 2 ve 3. viyadükler ile D-100 Karayolu'nun Düzce kesimi Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkisinde devam ediyor.   Karayolları ekipleri, yer yer sisin de görüldüğü bu güzergahlarda tuzlama çalışması yapıyor.   Bölgede görev yapan trafik ekipleri, Bolu Dağı güzergahını kullanacak sürücüleri kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.     Kaynak: AA

Bölgedeki kar yağışı, otoyolun Bolu Dağı Tüneli, 1, 2 ve 3. viyadükler ile D-100 Karayolu'nun Düzce kesimi Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkisinde devam ediyor.

  Karayolları ekipleri, yer yer sisin de görüldüğü bu güzergahlarda tuzlama çalışması yapıyor.   Bölgede görev yapan trafik ekipleri, Bolu Dağı güzergahını kullanacak sürücüleri kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.     Kaynak: AA
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.